Verslag, Antwerpen, CVO, Knelpuntberoepen, Keurslagers, Beroepsonderwijs, Uitbener, Werkzekerheid, PIVA -

Wil je werkzekerheid? Word slager!

Ben je werkzoekende, dan is het een uitstekend idee om een knelpuntopleiding te volgen. Uit onderzoek blijkt immers dat drie op vier cursisten meteen werk vindt na een knelpuntopleiding. Uitsnijder/uitbener voor de vleesindustrie, organisator van een slagerij of het verkoopkaar maken van vleesgerechten, het zijn beroepen met een toekomst.

zaterdag 28 april 2012 15:39
Spread the love

Het Provinciaal Instituut PIVA  is dé referentie op het gebied van beroepsopleidingen. Of je nu bakker, banketbakker of slager wilt worden met een diploma van PIVA neem je een goede start. Je leert op een professionele wijze vers vlees te verzorgen en smaakvolle fijne vleeswaren te bereiden. Je ontdekt er ook hoe je een uitgebreid gamma meeneemgerechten of panklare producten creëert.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!