'Zeer kleine speeldoos' in een ontwerp van Gert Dooreman.

Nieuws, Cultuur, Lokaal, Paul Van Ostaijen, Antwerpen, Gedichtenmuur, Antwerpen boekenstad, Sint Vincentius -

Antwerpse gedichtenmuur voor Van Ostaijen

ANTWERPEN - Antwerpen telt reeds verschillende strip- en gedichtenmuren. Antwerpen Boekenstad doet haar best om er elk jaar enkele aan toe te voegen. Iedereen herinnert zich uit zijn schooltijd vast 'Singer, slinger, naaimasjien' en 'Dag ventje met de fiets op de vaas met de bloem' van Paul van Ostaijen. Hij moest dus ook absoluut een plaatsje krijgen op een stadsmuur.

dinsdag 24 april 2012 11:30
Spread the love

Het gedicht ‘Zeer kleine speeldoos’ kreeg een plaatsje op de splinternieuwe vleugel van het Sint-Vincentius Ziekenhuis. De toespraken en de receptie vonden plaats in de kapel van het ziekenhuis.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!