Radio Cordillera: Een docu over Filippijnse boeren, de zoektocht naar grond, en een radio

Radio Cordillera: Een docu over Filippijnse boeren, de zoektocht naar grond, en een radio

maandag 16 april 2012 09:39
Spread the love

Twee weken lang reist ngo Bevrijde Wereld doorheen de Filippijnse Cordillera voor de productie van een nieuwe televisiedocumentaire. Samen met de lokale Community Radio trekken ze langs afgelegen dorpen op zoek naar sterke, harde en hoopvolle boerenverhalen. Stem af op Radio Cordillera. En laat de verhalen van de Filippijnse boeren doorheen je boxen weergalmen.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!