Cultuur, Lokaal, Antwerpen, Villanella, De BENDE van't STAD, De studio, StART, Do it yourself, D.I.Y. -

Honderd artiesten in De Studio van Villanella

ANTWERPEN - In de voormalige Herman Teirlinckstudio in Antwerpen, nu De Studio van Villanella, toonden honderd jonge artiesten zaterdag 14 april hun kunsten. Afgelopen week zorgde Piazza Dell' Arte en Villanella met stART die Bende voor een uitgebreid workshopprogramma waar deze jongeren aan konden deelnemen.

maandag 16 april 2012 11:25
Spread the love

Ze werkten toe naar de voorstelling van zaterdag en kregen workshops zoals monumentaal kostuumontwerp, muziekmakerij, foto, experimentele video, graphix en soundlab. In negen verschillende ateliers experimenteerden ze erop los. Het volledig gebouw van De Studio werd getransformeerd tot een huis vol beeldende kunsten. In elke onverwachte hoek viel er iets artistieks te beleven. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!