Cultuur, Lokaal, Antwerpen, Villanella, De BENDE van't STAD, De studio, StART, Do it yourself, D.I.Y. -

Honderd artiesten in De Studio van Villanella

ANTWERPEN - In de voormalige Herman Teirlinckstudio in Antwerpen, nu De Studio van Villanella, toonden honderd jonge artiesten zaterdag 14 april hun kunsten. Afgelopen week zorgde Piazza Dell' Arte en Villanella met stART die Bende voor een uitgebreid workshopprogramma waar deze jongeren aan konden deelnemen.

maandag 16 april 2012 11:25
Spread the love

Ze werkten toe naar de voorstelling van zaterdag en kregen workshops zoals monumentaal kostuumontwerp, muziekmakerij, foto, experimentele video, graphix en soundlab. In negen verschillende ateliers experimenteerden ze erop los. Het volledig gebouw van De Studio werd getransformeerd tot een huis vol beeldende kunsten. In elke onverwachte hoek viel er iets artistieks te beleven. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!