Nieuws, Milieu, België, Brussel, Portret, Duurzame mobiliteit, Fiets, Brussel, Watmet -

Duurzame verplaatsingen in Brussel: een portret van Edwin Hacken

Duurzame verplaatsingen in Brussel: een portret van Edwin Hacken
maandag 16 april 2012 19:20

Edwin Hacken woont en werkt in Brussel en verplaatst zich met de fiets, vaak ook in combinatie met het openbaar vervoer. Hij doet dagelijks afstanden tussen Sint-Lambrechts-Woluwe en Ganshoren, met daarbij ook nog andere ritten zoals huisbezoeken voor zijn werk als zorgregisseur en freelance massagetherapeut. Dat combineert hij met een gezinsleven met twee kinderen, die van jongsaf de duurzame vervoersmicrobe van hun vader meekregen.

Met veel goede wil en doorzettingsvermogen zijn duurzame verplaatsingen mogelijk, ook in Brussel met jonge kinderen. Het is helaas geen eenvoudige keuze en er is nog veel werk aan de winkel vooraleer alle Brusselaars meegaan in dit verhaal voor een meer leefbare en duurzame stad.

Camera tijdens interview: Petar Veljacic

take down
the paywall
steun ons nu!