Samenleving, Lokaal, Jespo, Antwerpen, Gek op sporten, Sport voor jongeren, Sportbeoefening -

‘Jespo On Tour’ op Antwerpse Groenplaats

ANTWERPEN - Met 'Jespo On Tour' brengt Jespo sport naar de jongeren. Het is haar bedoeling om jongeren in en rond Antwerpen de kans te geven om kennis te maken met verschillende sporten. Met de slogan 'Gek op sporten!' wil ze aantonen dat sport niet alleen draait om prestaties, maar ook en vooral om plezier.

maandag 16 april 2012 11:30
Spread the love

Jespo vzw is een vereniging die voor de Antwerpse jeugd een naschools, kindgericht en netoverschrijdend omnisportactiviteitenaanbod op initiatie- en recreatieniveau voorziet, met als doel motiverend, oriënterend, democratiserend en drempelverlagend te zijn voor de verdere georganiseerde sportbeoefening op regelmatige basis.

Zaterdag 14 april werd de Groenplaats omgetoverd tot een sportdorp met alles erop en eraan: muurklimmen, karate, voetbal op een pannaveld, basketbal, lopen, fietsen, hiphop, jazzdans … Er kwamen meer dan 350 kinderen op af. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!