Occupy Brugge ‘Kleuren voor meer verdraagzaamheid’

Occupy Brugge ‘Kleuren voor meer verdraagzaamheid’

vrijdag 13 april 2012 16:55
Spread the love

De wereld om ons heen lijkt steeds grijzer en grimmiger te worden. We lijken steeds minder van elkaar te kunnen ‘verdragen’, plooien terug op onze eigen ‘clan’. Hierdoor groeit het wantrouwen tegenover ‘de ander’ en wordt het leven ‘kleurlozer’. Occupy Brugge wil ingaan tegen deze tendens.(Veerle De Smaele)

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!