Nieuws, Cultuur, België, Ludo De Brabander, Eye on palestine, Festival, De Centrale, Israël Palestina, Ludo Abicht, Gent, Dries van Agt -

Eye on Palestine gaat succesvol van start

GENT - Dinsdag ging het festival 'Eye on Palestine' van start met een boeiende lezing van de oud-minister-president van Nederland. Dries van Agt (CDA) gaf een goed gedocumenteerde lezing over de politieke en historische context van het Palestijns-Israëlische conflict. Ludo Abicht zorgde voor kritische vragen en opmerkingen en ook het publiek kreeg de kans om vragen te stellen.

woensdag 11 april 2012 17:20
Spread the love

Kijk voor het volledige programma van het filmfestival ‘Eye on Palestine’ op www.eyeonpalestine.be of op facebookpagina.

(Foto’s: Katrijn Van den Abeele en Ria Cabus)

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!