Lokaal, Antwerpen, Scheldeprijs, Wielerfanaten, Wielerhelden, Antwerpen wielerevenementen -

Het MAS verwent wielerfanaten.

Wielerpassie ten top aan het Antwerpse MAS (Museum aan de Stroom). Door de werken aan de Suikerrui startte de 100ste editie van de Scheldeprijs woensdag 4 april niet aan de Grote Markt maar wel op het Eilandje. Nu het voorjaarsseizoen volop aan de gang is en in de week tussen de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix beleeft de wielerminnend Vlaanderen een echte boost.

woensdag 4 april 2012 17:30
Spread the love

Wie met zijn favoriete coureur op de foto wou of een handtekening wou vragen werd vandaag verwend ! In de aanloop naar de echte start in Schoten kon men inderdaad de renners gemakkelijk benaderen aan het MAS op het Eilandje. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!