Lokaal, Antwerpen, Scheldeprijs, Wielerfanaten, Wielerhelden, Antwerpen wielerevenementen -

Het MAS verwent wielerfanaten.

Wielerpassie ten top aan het Antwerpse MAS (Museum aan de Stroom). Door de werken aan de Suikerrui startte de 100ste editie van de Scheldeprijs woensdag 4 april niet aan de Grote Markt maar wel op het Eilandje. Nu het voorjaarsseizoen volop aan de gang is en in de week tussen de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix beleeft de wielerminnend Vlaanderen een echte boost.

woensdag 4 april 2012 17:30
Spread the love

Wie met zijn favoriete coureur op de foto wou of een handtekening wou vragen werd vandaag verwend ! In de aanloop naar de echte start in Schoten kon men inderdaad de renners gemakkelijk benaderen aan het MAS op het Eilandje. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!