Lokaal, Antwerpen, Scheldeprijs, Wielerfanaten, Wielerhelden, Antwerpen wielerevenementen -

Het MAS verwent wielerfanaten.

Wielerpassie ten top aan het Antwerpse MAS (Museum aan de Stroom). Door de werken aan de Suikerrui startte de 100ste editie van de Scheldeprijs woensdag 4 april niet aan de Grote Markt maar wel op het Eilandje. Nu het voorjaarsseizoen volop aan de gang is en in de week tussen de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix beleeft de wielerminnend Vlaanderen een echte boost.

woensdag 4 april 2012 17:30
Spread the love

Wie met zijn favoriete coureur op de foto wou of een handtekening wou vragen werd vandaag verwend ! In de aanloop naar de echte start in Schoten kon men inderdaad de renners gemakkelijk benaderen aan het MAS op het Eilandje. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!