Nieuws, België, Armoede, Antwerpen, Stampmedia, Vrijwilligers, Kansarmoede, Voedselbank, Dakant -

Albert: vrijwilliger voor kansarmen

Albert: vrijwilliger voor kansarmen
dinsdag 3 april 2012 11:37

Daklozenhulp Antwerpen (DAKANT) zet zich met behulp van vrijwilligers in voor kansarmen en minderbedeelden. De organisatie zorgt er ondere andere voor dat zij tussen begin oktober en eind maart een fatsoenlijke maaltijd kunnen krijgen. De organisatie krijgt hulp van de Voedselbank en van andere sponsors.

Albert is een vertegenwoordiger en actieve vrijwilliger van DAKANT. Hij helpt mensen die in dezelfde situatie verkeren als hij en hij is trots dat hij ze kan bijstaan en ondersteunen. Zijn inzet en trouw aan DAKANT is groot. Hij werkt met hart en ziel aan een betere wereld. Respect, ingetogenheid en empathie draagt hij hoog in het vaandel. Egoïsme, onverschilligheid en ondankbaarheid komen niet voor in zijn woordenboek.

© 2012 – StampMedia – Joy Addae, Benjamin Bal, Steffi Illegems

take down
the paywall
steun ons nu!