Samenleving, Lokaal, Antwerpen -

Olijvenprotest uit solidariteit met Griekenland

Donderdag organiseerde Comac, de jongerenbeweging van de PVDA, een solidariteitsdag met het Griekse volk. Europa gebruikt de Grieken als proefkonijnen. In twee jaar tijd werden de lonen gehalveerd. Het is hoog tijd dat we onze solidariteit tonen met de Grieken.

maandag 2 april 2012 17:01
Spread the love

De situatie in Griekenland gaat van kwaad naar erger. Wat vandaag in Griekenland gebeurt zien we, gelukkig nog in mindere mate, ook al bij ons gebeuren. Het geld dat geleend werd aan de banken en waar grote multinationals als Electrabel of Arcelor Mittal zich mee verrijkten via allerlei fiscale aftrekposten, wordt vandaag doorgerekend aan de werkende mensen en de jongeren. In Griekenland zien we hoe ver de Europese Commissie wil gaan om de crisis te doen betalen door de 99%, terwijl ze de 1% rijksten buiten schot houdt.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!