NATO Game Over: with love from the Supporting Acts…
Brussel, Antwerpen, Actie, Occupy Antwerp, NATO GAME OVER -

NATO Game Over: with love from the Supporting Acts…

maandag 2 april 2012 02:05
Spread the love

Brussel 1 april.

Waarschijnlijk meer politie dan activisten, en die waren toch ook wel met een man/vrouw of 800. Het machtsvertoon rond het NAVO-hoofdkwartier in Brussel kon tellen vandaag. Budgetten voor sociale nutsvoorzieningen worden met de dag kleiner, maar als het voor militaire doeleinden kan gebruikt worden, dan is er plots geld met hopen.

Respect voor de vele activisten die vandaag waren samengekomen om het NAVO-gebouw symbolisch te verzegelen en daarbij de politie moesten trotseren.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!