Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Buurtwinkels, Gouden Glimlach, Antwerpse buurtwinkels, Zilveren Glimlach -

Omdat buurtwinkels belangrijk zijn

ANTWERPEN - Antwerpen telt meer dan 7.000 buurtwinkels. Eén voor één geven ze betekenis aan een buurt. Ze verhogen de leefbaarheid en vervullen een sociale rol. Ze brengen immers buurtbewoners samen en spelen een belangrijke rol in het sociaal weefsel van een wijk. Dus redenen genoeg om jaarlijks de beste buurtwinkels met een Gouden- of Zilveren Glimlach te bekronen en in de bloemetjes te zetten.

zondag 1 april 2012 23:45
Spread the love

Schepen van Middenstand Robert Voorhamme (SP.A).

De Gouden Glimlach 2012 ging dit jaar naar Bakkerij De Connaisseur uit Hoboken. Ze mag een jaar lang de trofee van de Gouden Glimlach op de toonbank zetten. De warme bakkerij van Inge Van de Capelle is een familiezaak en won donderdagavond de prijs voor de beste buurtwinkel van de stad. Zij krijgt daarvoor een buurtfeest op 29 mei. In de negen districten ging ook telkens één buurtwinkel met een Zilveren Glimlach naar huis. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!