Interimactie jongeren Brugge actie jeugd -

“Wij willen een eerlijke kans op werk!” – Interimactie Brugge

De meeste jongeren hebben negatieve ervaringen met het zoeken naar werk via interimkantoren. Ze worden een job beloofd die dan plots niet doorgaat, worden geconfronteerd met valse vacatures aan de ramen, consulentes die beloven hun voor te stellen aan een werkgever en dit dan toch niet doen. En dat is frustrerend omdat ze werk willen, omdat ze willen beginnen aan hun toekomst!

zondag 1 april 2012 08:50
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!