Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Gansrijden, Lillo, Keizerschap gansrijders, Poldergemeenten Antwerpen -

Ganzenrijders kozen hun nieuwe keizer in Lillo

ANTWERPEN - Op zondag 25 maart 2012 organiseerde De Ware Gans van het kleinste polderdorp Lillo de afsluiter van het ganzenrijdersseizoen. Enkele duizenden fans en sympathisanten kwamen het spektakel bijwonen. Na een hevige strijd tussen 25 koningen trok Maarten Gabriëls uit Zandvliet de kop en werd daardoor de nieuwe keizer in de poldergemeenten.

maandag 26 maart 2012 12:55
Spread the love

Reeds voor de 65ste keer vond dit keizerschap ganzenrijden plaats in de geschiedenis van de Polderbond. De strijd op het Kazerneplein van Lillo werd vooraf gegaan door een keizerlijke stoet. Onder een prachtige blauwe lucht vloeide de drank bij sloten en de feeststemming kon niet meer stuk! Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!