Lokaal, Antwerpen, Top Dog, Viyo Top Dog Award, Showhonden -

De mooiste hond(en) van België.

Woensdag 21 maart werd de jaarlijkse en meest prestigieuze prijs in België voor showhonden, met name 'Viyo Top Dog Award', uitgereikt. Deze beloning is dé erkenning voor de mooiste hond van België en zijn eigenaar na een heel jaar te hebben gestreden op nationale en internationale hondententoonstellingen.

donderdag 22 maart 2012 19:47
Spread the love

Er zijn dit jaar maar liefst 15 tophonden die winnaar zijn (in hun categorie). Allen baasjes werden uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te komen nemen in restaurant ‘T Kaneel, Waalse Kaai 32 te Antwerpen. Viyo Elite ondersteunt al jaar en dag de Belgische fokkers en beheert deze felbegeerde wedstrijd. De winnaars zijn afkomstig uit Heist-op-den-Berg, Zulte, Schilde, Laakdal, Westerlo, Tienen, Boutersem, Zoutleeuw enz.. Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!