Eigenwijs en creatief, kritisch en sociaal-artistiek verslag over het Enter Festival, door REPORTERSLABO.
Lokaal, Gent, Enterfestival2012 -

Eigenwijs en creatief, kritisch en sociaal-artistiek verslag over het Enter Festival, door REPORTERSLABO.

Volg het Enter festival op de voet. Geniet mee dankzij het verslag van het Reporterslabo. Meer dan 35 vrijwillige reporters-journalisten werken zich de komende dagen te pletter om jou op de hoogte te houden van de mooiste en sterkste momenten van het Enter Festival.

zaterdag 17 maart 2012 11:21
Spread the love

Schrijfclub De Schuunschgreivers en fotocollectief Fixatief van Bij’ De Vieze Gasten zetten samen met Atelier Autonome Beeldvorming van Victoria Deluxe een Reporterslabo op voor en tijdens Enter Gent. Vanaf januari zijn we met meer dan 35 vrijwillig(st)ers aan de slag om de voorbereidingen van het festival te volgen, de verschillende deelnemende organisaties te bezoeken. Tijdens het festival zelf verzorgt het Reporterslabo de verslaggeving: diepergravende interviews met acteurs, verrassende reacties van toeschouwers, een eigenwijs verslag van een voorstelling en straatgebeuren, een blik achter de schermen, kritische vragen voor het cultuurbeleid, … het reporterslabo surft op het sociale en artistieke, op het Enter festival.

Vanaf zaterdag 17 maart elke dag vers verslag !

www.enterfestival.be

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!