Nieuws, Recensie, Isbells, Voorbeluistering -

Luisterpost: voorbeluistering track van nieuwe Isbells

Beluister hier exclusief de track ‘Falling In And Out’ van de op 26 maart te verschijnen nieuwe plaat van Isbells.

woensdag 7 maart 2012 11:05
Spread the love


doc

Isbells is de laatste paar jaren uitgegroeid tot één van de vlaggenschepen van de Belgische muziek. De grote reden daarvoor was het mooie titelloze album uit 2009 en een reeks van succulente concerten. Ook in het buitenland kende de band heel wat weerklank.
Binnenkort (26 maart) verschijnt de tweede plaat van de groep uit het Leuvense en die heet Stoalin’. Ze laat een opmerkelijke evolutie in het geluid van de band horen en bevat een stel ijzersterke tracks. Maar in afwachting van een bespreking ten gronde en een interview met de band op DeWereldMorgen.be kunt u hier alvast een exclusieve track uit het album beluisteren. Het fijne ‘Falling In And Out’. Enjoy!

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!