Nieuws, Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Rusland, Cavaria, Antwerpen, Het roze huis, Flashmob, Homofobie, Sint-Petersburg, Antihomowetgeving, LGBT-activisten -

Censor gay? No way!

ANTWERPEN - Dinsdagavond vond in het Antwerpse Centraal Station een flashmob plaats tegen een antihomowet die de Russische stad Sint-Petersburg wil gaan invoeren.

woensdag 29 februari 2012 17:00
Spread the love

De organisatoren willen het Antwerpse stadsbestuur motiveren om formeel protest aan te tekenen tegen de geplande holebivijandige wetgeving die Sint-Petersburg wil gaan invoeren. Antwerpen en Sint-Petersburg zijn immers zustersteden.

De wetgevende stadsassemblee van Sint-Petersburg wil ‘homopropaganda’ strafbaar maken en dat stoot LGBT-activisten elders in Europa tegen de borst. Outrage!, Het Roze Huis – çavaria Antwerpen, çavaria en AllOut.org startten daarom een petitie en organiseerden deze flashmob in het Centraal Station.

take down
the paywall
steun ons nu!