Lokaal, Antwerpen, Creativiteit, Hobbybeurs, Scrapbooking, Crea-beursen -

Het belang van het onbelangrijke.

Een hobby en de bijbehorende passie ervoor is een remedie tegen verveling en daardoor een drive voor zingeving. De duizenden bezoekers aan de Hobbybeurzen zijn het sprekend bewijs dat passioneel bezig zijn, met een op het eerste zicht zinloos tijdsgebruik, sterk leeft onder onze lotgenoten.

zaterdag 25 februari 2012 23:21
Spread the love

Ontelbare oorzaken hebben er immers, bij een groot deel van de bevolking,  toe geleid dat we een zee van vrije tijd ter beschikking hebben. Om deze zinvol in te vullen worden er ontelbare hobby’s aangeboden. Op een Hobbybeurs zoals het 11e Hobby Creatief Salon ANTWERPEN dat actueel in Antwerp Expo nog tot zondagavond loopt, brengt  men een duidelijk beeld van het aanbod. Je kunt er inspiratie opdoen voor talloze bezigheden, het ene al wat nuttiger dan het andere.  Dat gaat van het beschilderen van maskers, blanco beeldjes en zijde tot het maken van poppen en het ontwerpen van een eigen mode. Maar ook breien, borduren, kantklossen, haken, boetseren en zelf je wenskaartjes maken zijn nog actueel. Maar het moet gezegd dat de meeste bezoekers toch vrouwen en kinderen zijn.

take down
the paywall
steun ons nu!