Doom
Cultuur, België, Lokaal, Hardcore, Ieperfest, Hardcoreband, Ieperfest 2012, Wintereditie -

Ieperfest 2012: Doom, No Turning Back en Integrity

IEPER - Afgelopen zaterdag vond in Ieper de wintereditie van het harcore festival 'Ieperfest' plaats. Grote publiekstrekkers waren Doom en Integrity. Het evenement was goed georganiseerd en verliep volgens een strak schema.

dinsdag 21 februari 2012 15:15
Spread the love

Plaats van het gebeuren was het JOC, vlak naast het Ieperse station. Ieperfest is dan ook een festival dat zijn ecologische afdruk zo klein mogelijk probeert te houden door onder andere goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, een carpooling systeem en een doorgedreven gescheiden afvalbeleid.

In de cafetaria bevond zich de More Than Music-ruimte, met ruimte voor stands van non-profitorganisaties, presentaties en veganische catering.

Vredesactie gaf er onder andere een gesmaakte presentatie over haar werking en de principes van burgerlijke ongehoorzaamheid. Ze lanceerde uiteraard ook een oproep tot deelname aan haar grote actiedag ‘Nato Game Over’ op 1 april van dit jaar.

Deze zomer viert Ieperfest zijn twintigste editie, een jubileumjaar dus, met heel wat special acts.

take down
the paywall
steun ons nu!