De varkens van de maatschappij

De varkens van de maatschappij

zaterdag 18 februari 2012 17:38
Spread the love

Hebt u zich al eens afgevraagd hoe het komt dat u elke dag moet opstaan? Dat u elke dag moet gaan werken voor 8 uur per dag 5 of meer dagen per week en dat u effectief op het einde van de maand minder geld hebt dan wat u eigenlijk aan waarde hebt gecreëerd?

Voorbeeld, uw werkgever betaalt eigenlijk 2,5 keer het loon dat u effectief op uw bankrekening ziet op het begin van de maand. Neme dat u een mooi bedrag van 2000 netto per maand krijgt, betaald uw werkgever dus in het totaal 5000 euro voor de waarde die u creëerd op het werk, dus het werk dat u verzet.

Nu, zeggen die varkens in de wetstraat, van die 5000 euro gaan wij 3000 euro van nemen, dus de waarde van wat u aan werk hebt verzet met 60% verminderen en gaan het grootste deel opsouperen aan voor het grootste deel afbetalingen aan private financiële instellingen zoals het IMF.

Zoals u op de eerste afbeelding kan zien zijn de vermoede uitgaven voor 2012 zeer boeiend. We hebben al jaren een begroting waar de uitgaven om leningen en interesten van leningen af te betalen meer dan 2 keer zo hoog is als de uitgaven voor de sociale zekerheid. Uitgaven sociale zekerheid voorzien voor het jaar 2012 : 25 miljard Uitgaven afbetalen van schulden en interesten voor het jaar 2012 : 57 miljard. Schulden van een virtueel iets zoals het betaalmiddel dat wij gebruiken en dat door privé ondernemingen worden uit het lucht gecreëerd.

Natuurlijk is deze uit het luchte gemaakte geld meer waard dan een mensenleven en zoals u kan zien moet alles wijken om die schulden die mee gemaakt zijn door de bankiers door u en mij moeten afbetaald worden. De sociale zekerheid wordt aan banden gelegd, we zullen terwijl er meer en meer werklozen zijn langer moeten werken en de belastingen worden alsmaar hoger en hoger. Niet door de sociale zekerheid, maar door de in de trog wroetende parasieten met name multi-nationals, politici en bankiers.

Hoelang gaan we dit nog dulden? Hoelang voor we deze groepen van mensen eindelijk hun verantwoordelijkheid afnemen door ze van hun posities te duwen? Zijn we aan het wachten tot wij helemaal niets meer hebben? We moeten er nu iets aan doen, laten we samen de parasieten van deze samenleving opruimen door de verantwoordelijken te berechten en op te sluiten. De bezittingen van deze terug aan het volk te geven. Het moet nu gebeuren, niet morgen! Er is maar 1 manier om deze problemen aan te pakken zonder te grijpen naar de revolutionaire tactieken, samenwerken met uw medemens en te zorgen dat wij als werkende mens samenspannen tegen deze parasieten! Uitgaven Belgische overheid: http://www.begroting.be/portal/pls/portal/docs/1/1900225.JPG

take down
the paywall
steun ons nu!