Vrouwenbesnijdenis zou zich ver van ons bed afspelen, in het diepe zuiden van deze planeet. Wie kan het wat schelen wat er in die donkere krochtige onderste helft van dit wereldlichaam verminkt en gestolen wordt.

'Ach, wat,' zegt de ongeschoren Europese krantenlezer verveeld bij zijn ochtendkoffie. 'Het is nog altijd beter dan gedwongen prostitutie.'

Hij sleurt het volgende ogenblik zijn vrouw nog even naar het beslapen bed en geeft haar de beurt die ze die nacht geweigerd heeft. Een gezonde werkmens moet op tijd aan zijn trekken kunnen komen. 'Dat is toch overal in de wereld zo.'

voorgesneden vrouwen

donderdag 16 februari 2012 10:36
Spread the love

Vrouwenbesnijdenis zou zich ver van ons bed afspelen, in het diepe zuiden van deze planeet. Wie kan het wat schelen wat er in die donkere krochtige onderste helft van dit wereldlichaam verminkt en gestolen wordt.

‘Ach, wat,’ zegt de ongeschoren Europese krantenlezer verveeld bij zijn ochtendkoffie. ‘Het is nog altijd beter dan gedwongen prostitutie.’

Hij sleurt het volgende ogenblik zijn vrouw nog even naar het beslapen bed en geeft haar de beurt die ze die nacht geweigerd heeft. Een gezonde werkmens moet op tijd aan zijn trekken kunnen komen. ‘Dat is toch overal in de wereld zo.’

take down
the paywall
steun ons nu!