Kasteelmoord vs Syrië

Kasteelmoord vs Syrië

donderdag 16 februari 2012 11:58
Spread the love

Een van de zes opgepakte mensen in de zaak rond de verdwenen kasteelheer uit Wingene is dokter André Ghyselbrecht, de schoonvader van de vermiste Stijn Saelens. Dat bevestigt zijn advocaat Jef Vermassen. Jef Vermassen bevestigt ook dat hij onderweg is naar Brugge om zijn cliënt bij te staan, maar kon verder niets meedelen. Ik veronderstel dat onze ‘felogige scheet in een fles’ ( cfr eerste bijdrage Kasteelmoord) zich deze ochtend wel even zal verslikt hebben in zijn muesli met yoghurt.

Hij, de man, die in andermans ogen kan zien of er waarheid wordt gesproken wordt nu wel even te kakken gezet.
Voor de nieuw ingewijden in dit schamele melodrama waarvan door ondergetekende verslag werd uitgebracht onder de titel “Kasteelmoord” moet herinnerd worden aan het feit dat Pieken Jefke geponeerd had dat de schoonvader onschuldig was, want dat hij het hem gevraagd had en dat hij neen had geantwoord terwijl de meester zelve in zijn ogen keek.

Maar nog niet alles is verloren voor onze ‘Zwarte van Aalst’. Misschien betreft het toch weer een vals spoor en kan hij vooralsnog claimen dat zijn ogen hem dus niet bedrogen. Deze aanhouding  komt hoogstwaarschijnlijk toch wel op een ongelegen moment. Net nu zijn ogen zouden gehomologeerd worden door de Europese Commissie.

‘Het joenk Verhofstadt, zou zich daar hoogst persoonlijk mee bezighouden. Zeker nu hij de oorlogstrom over Syrië roffelt heeft hij nood aan betrouwbare ogen. Want wie anders zal hem kunnen vertellen dat de rebellen in Syrië nu echt één groep vormen eerder dan een zootje ongeregeld met verschillende verborgen agenda’s.

Als Gust Verafstoot wapens levert aan het verzet in Syrië wil ik dat Vermassen eerst even in hun ogen gaat kijken, dat we toch wel zeker zijn.

take down
the paywall
steun ons nu!