Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Cinema valentijn, Hilde Van Mieghem, Marie Vinck, Theaterplein Antwerpen -

‘Smoorverliefd’ op het Theaterplein

ANTWERPEN - Voor de tweede keer organiseerde de stad Antwerpen 'Cinema Valentijn' op het Theaterplein. Op het programma stond 'Smoorverliefd' van Hilde Van Mieghem. Op Valentijn konden weer 1.500 mensen gratis genieten van deze romantische komedie onder de luifel op het plein.

woensdag 15 februari 2012 10:10
Spread the love

In de winterbistro kon je terecht voor zinnenprikkelende hapjes en drankjes, zoals hartige quiches, zoete pommes d’amour en pittige drankjes. Sfeerverlichting, gasparasols en vuurmanden brachten een vurige gloed onder de luifel. Strobalen en ligkussens maakten de romantische setting compleet.

take down
the paywall
steun ons nu!