Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Zuiderpershuis, Antwerpen, Congo enchanté, Congo Lamuka -

Congobenefiet in het Zuiderpershuis

ANTWERPEN - Congo Enchanté zette de projecten die in Congo worden uitgewerkt door verschillende Antwerpse verenigingen en instellingen, met ondersteuning van de stad Antwerpen, in de kijker. De opbrengst van deze avond gaat naar Congolese ontwikkelingsprojecten.

maandag 6 februari 2012 15:35
Spread the love

In samenwerking met de stad Antwerpen en marketingstudenten van de Karel de Grote-Hogeschool produceerden zij een avond vol optredens, een modeshow, traditionele gerechtjes uit de Congolese keuken en enkele typische Afrikaanse marktkraampjes.

Bezokers konden ook een bezoek brengen aan de prachtige tentoonstelling Congo Lamuka, een samenwerkingsverband  tussen ARAP, Antwerp Art Info en La Piscine d’Activité.

take down
the paywall
steun ons nu!