Opinie, Nieuws, België, Crisis, Vakbonden, Staking, Bankencrisis, Burgerparticipatie, Antwerpen, Algemene staking, Antwerpse haven, Bruno Tobback, Staking 30 januari -

Algemene staking. Hoe durven ze?

De laatste dagen hebben de vakbonden alle zonden van Israël over zich heen gekregen. De volledige reguliere pers sprak schande. Hoe durven ze protesteren enkel omdat ze moeten opdraaien voor de schulden van anderen? Hoe durven ze nog maar zeggen dat de sterkste schouders de grootste lasten moeten dragen?

dinsdag 31 januari 2012 16:00
Spread the love

Met zijn atoombom vergat SP.A-voorzitter Bruno Tobback dat er sinds 2009 reeds talloze (internationale) betogingen en acties geweest zijn waar de slogan “Wij betalen de crisis niet” gescandeerd is. Ter verontschuldiging kan Tobback natuurlijk steeds zeggen dat dat van vóór zijn tijd was. Hij is ook nog maar net partijvoorzitter en weet het dus nog niet allemaal … (Stakerspost stond bij Umicor.)

take down
the paywall
steun ons nu!