Verslag, Nieuws, Economie, België, Staking -

Groenten uit België: de grote stakingsfilm

Sta je bij een stakerspost voor je bedrijf, doe je mee aan een actie of heb je een boodschap voor de regering en de werkgevers? Maak een opname van 10 seconden tot maximum een minuut en stuur het resultaat op naar video@dewereldmorgen.be of laad het op via deze website. Alle bijdragen zijn te bekijken op www.dewereldmorgen.be/staking.

maandag 30 januari 2012 07:28
Spread the love

Stuur je fragment op voor de film over de algemene staking van 30 januari

Sta je bij een stakerspost voor je bedrijf, doe je mee aan een actie of heb je een boodschap voor de regering en de werkgevers? Maak een opname van 10 seconden tot maximum een minuut en stuur het op naar video@dewereldmorgen.be

Lukt het niet om het te mailen dan kan je ook surfen naar www.dewereldmorgen.be/staking/video en het filmfragment opladen.

Wij willen beelden en getuigenissen uit het hele land, van Opgrimbie tot De Panne en van Zeebrugge tot Aarlen.

De fragmenten worden meteen getoond op dewereldmorgen.be en ook geprojecteerd tijdens het evenement We strike back in Vooruit in Gent. ‘s Anderendaags worden alle fragmenten na elkaar gemonteerd voor de grootste collectieve film over de staking.

Technische vereisten:

Opnemen kan met een gsm, een smartphone, een ipad, een fototoestel, een videocamera of zelfs gewoon de camera van je computer.

Heb je een collega die het goed kan uitleggen? Laat haar haar verhaal doen voor de camera. Laat die persoon zich wel eerst kort voorstellen (welk bedrijf, welke functie, actief bij de vakbond?). Vermeld in het onderwerp van je mail ook de plaats en het bedrijf.

Video’s die kleiner zijn dan 25 MB kan je mailen. Grotere bestanden laad je best op via de site. Alle uitleg daarover te vinden op www.dewereldmorgen.be/staking/video.

Gelieve dit bericht verder te verspreiden

take down
the paywall
steun ons nu!