Lokaal, Antwerpen, Winterfeest Antwerpen, De Coninckplein Antwerpen, Cobalt Rockband, 't Vlot, Just for fun -

Winterfeest op het Antwerps De Coninckplein

ANTWERPEN - Buurtverenigingen, bewoners en sympathisanten van het De Coninckplein nodigde iedereen uit op zaterdag 28 januari 2012 voor het jaarlijkse sfeervolle Winterfeest. Niet alleen gratis drank en hapjes waren er voorzien, maar ook gratis optredens van Just for Fun, De Foorapen, Cobalt, Equinox The Peacekeeper en Lady Angelina stonden op het programma.

zondag 29 januari 2012 18:35
Spread the love

Het Winterfeest op het De Coninckplein is intussen al aan zijn vijfde editie toe. Het is een geslaagde samenwerking van allerlei buurt- en sociale verenigingen: o.a. ‘t Vlot, Het hart voor iedereen en Activering. Bij een mild winterweertje was het weer aangenaam genieten. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!