Verslag, Nieuws, Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Uitzendarbeid, KAJ, Uitzendkantoren, Watmet -

KAJ-actie uitzendarbeid en jongeren in Antwerpen

ANTWERPEN - Met een korte actie op de kiosk van de Antwerpse Groenplaats uitten KAJ-jongeren zaterdagmiddag hun ongenoegen over de uitzendkantoren. Bij een rondvraag werd duidelijk dat uitzendkantoren op vele punten negatief scoorden. De ontvangst verliep bot, een beloofde job was plots niet meer beschikbaar of de condities van een contract werden niet nageleefd.

zondag 29 januari 2012 19:00
Spread the love

Steeds meer jongeren worden teleurgesteld in het zoeken naar een baan via uitzendkantoren. Ze worden uitgeleverd aan de willekeur die deze kantoren uitoefenen, moeten testen afleggen die bij voorbaat al negatief beoordeeld zullen worden of krijgen jobs aangeboden die niet overeenstemmen met de oorspronkelijke beschrijving ervan.

take down
the paywall
steun ons nu!