Lokaal, Antwerpen, District Borgerhout, Reuzenatelier, Reuzen onder dak, Reuzenstoet 2012, Reuzenjaar Borgerhout, Reuze idee -

Reuzenatelier in Borgerhout

Borgerhout stelde reuzen en een nieuw reuzenatelier voor. Het Antwerps district Borgerhout riep in de zomer van 2011 alle Borgerhoutenaren op om een eigen reus te maken. Het project loopt nu een klein half jaar en in die tijd vonden er workshops en ideeënavonden plaats en werden verenigingen en scholen aangespoord om ook een eigen reus te maken. Dat resulteerde in een vijftigtal reuzengroepen.

woensdag 18 januari 2012 00:30
Spread the love

De eerste reuzen die Borgerhoutenaren zélf maakten waren klaar en werden voorgesteld tijdens de officiële opening van het nieuwe reuzenatelier op zaterdag 14 januari in de Van Luppenstraat 46-50, Antwerpen. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!