Nieuws, Lokaal, Antwerpen, ACW-Antwerpen, De toekomst van het sociaal overleg, Fakkeltocht ACW, Een andere begroting, Naar een rechtvaardige begroting -

Een andere begroting is mogelijk!

ANTWERPEN - Het ACV heeft voorstellen voor een rechtvaardige en evenwichtige sanering. Het wil via sociaal overleg de besparingen bijsturen. En alzo het vertrouwen van de werknemers herstellen. ACV-Antwerpen versterkte deze vraag naar overleg met een actie in de vorm van een fakkeltocht, maandagavond 9 januari.

dinsdag 10 januari 2012 12:30
Spread the love

Er is eindelijk een federale regering. Met een zeer zware sanering voor de boeg. Gekoppeld aan zogenaamde structurele hervormingen. Van de arbeidsmarkt en van de pensioenen. De werkgevers zeggen dat ze evenwichtig is. Het ACV zegt dat ze onrechtvaardig is! De sterkste schouders moeten de zwaarste lasten dragen!

take down
the paywall
steun ons nu!