Lokaal, Antwerpen, Wintersolden, Koopjesjagers, Solden, Kortingen tot 70% -

Stormachtig begin van de koopjes

Regen en windsnelheden tot 90 km per uur konden de koopjesjagers niet weghouden van de Antwerpse Meir. Dinsdag startten ook daar de kortingen die soms konden oplopen tot 70 procent. Meegenomen in deze crisistijd wanneer het gezinsbudget onder druk staat.

woensdag 4 januari 2012 14:49
Spread the love

De periode van de winterkoopjes loopt van 3 januari tot 31 januari 2012. Het is de officiële koopjesperiode waarin kleinhandelaren van modegebonden artikelen (kleding, schoenen en lederwaren) deze producten vanwege de seizoensvernieuwing tegen een verminderde prijs mogen aanbieden. Veel mensen nemen dan ook aan het begin van de koopjesperiode een dag vrij om de beste koopjes eruit te kunnen vissen. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!