Nieuws, Brussel, Stephan Galon, School is cool, Together, Ancien Belgique -

‘Together’: omdat we er ons niet mogen bij neerleggen

‘Together’: omdat we er ons niet mogen bij neerleggen
donderdag 22 december 2011 15:09

Op dinsdag 20 december werd er in de Ancien Belgique in Brussel een nieuwe beweging gelanceerd. Een beweging die stop wil zeggen aan de greep van de financiële markten en de ratingbureau’s op onze democratie, die een duidelijk signaal wil geven dat het anders moet.

Op dit eerste evenement gaven verschillende artiesten, waaronder School is Cool  en Axelle Red, het beste van zichzelf en kon het publiek luisteren naar korte videoboodschappen van onder meer Greenpeace en Oxfam of getuigenissen uit de keiharde realiteit. Dankzij de veiling van twee shirts van RSC Anderlecht kregen 500 kansarmen gratis tickets voor het concert.

Met dit initiatief wil Stephan Galon, die eerder al aan de basis lag van de twee Belgavox-concerten, de mensen die zich willen engageren maar niet aangesloten zijn bij een organisatie of vakbond verenigen. In februari vindt er een Together plaats in Gent en op 17 maart in Charleroi.

take down
the paywall
steun ons nu!