Cindy komt uit Zeebrugge en werkt in de haven

"We zijn hier voor ons pensioen en het pensioen van onze kinderen. De politici moeten maar eerst in hun eigen zakken checken voor ze het geld van de werkende mensen afnemen. Ze verdienen veel geld om daar in Brussel aan hun bureautje te zitten. En dan maar besparen in ons pensioen, onze sociale zekerheid enz.. Dat ze maar zelf een stukje afgeven. Ik en mijn man werken allebei aan de haven maar toch merken we dat het moeilijk wordt op het einde van de maand nu de kinderen hogere studies doen. Het moet beter zijn voor iedereen en niet enkel voor de mensen die hun zakken nu al vullen. De politici moeten ervoor zorgen dat iedereen iets overhoudt en niet alleen de rijken. "

Nieuws, België -

De straat reageert zenuwachtig

80.000 vakbondsmilitanten protesteerden in Brussel tegen de bezuinigingsplannen van de nieuwe regering. We vroegen enkele betogers waarom ze meewandelden en wat dan een alternatief is om uit de schulden te geraken. De antwoorden waren eensluidend: "Wij hebben al genoeg ingeleverd en zoek het geld bij de veroorzakers van de crisis en de grote fortuinen."

vrijdag 2 december 2011 20:43
Spread the love

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!