Wij vluchten niet
Vakbond, Unizo, Ondernemen, Arbeidersbeweging, Regeringsonderhandelingen, Nationale staking, Kapitaalvlucht, Patronale arrogantie, Kleinburgerlijke geldingsdrang -

Wij vluchten niet

dinsdag 29 november 2011 22:58
Spread the love

Laat van u horen zonder de economie leeg te zuigen.

Dit is een positieve oproep aan al wie bereid blijft de handen uit de mouwen te steken om de crisis op een realistische manier te lijf te gaan. Voor een betere toekomst van alle burgers.

In deze moeilijke economische tijden zijn verlammende kapitaalvluchten en sluitingen totaal onverantwoord. Een heel slecht signaal aan de gewone mensen en al wie nog wil bouwen aan onze omgeving.

Net als de ondernemersorganisaties zijn wij, vakbonden, werkers en werkzoekenden, het niet met alle regeringsonderhandelingsvoorstellen eens, maar wij zuigen de Belgische economie niet leeg. Wij creëren welvaart, terwijl anderen ervoor pleiten. Wij steken een tandje bij en werken voort.

Daarom roepen we iedereen op om onze grote “Wij vluchten niet”-actie actief te steunen.

Dit is een parodie op de internetactie “wij staken niet” van zelfstandigenvereniging Unizo. De oproep van Unizo is een reactie op de betoging (“staking”) van de grote Belgische vakbonden op 2 december in Brussel.

take down
the paywall
steun ons nu!