Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Park Spoor Noord, AEYC2011, Antwerpen europese jongerenhoofdstad, Parkloods -

Slotfeest Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011

ANTWERPEN - Een jaar lang was Antwerpen de Europese Jongerenhoofdstad. Het slotfeest vond zondag 20 november plaats in en rond de Parkloods in Park Spoor Noord. Er kwamen 13.500 Antwerpenaren op af. Want het feest was deze keer niet enkel bedoeld voor jongeren, maar voor heel Antwerpen.

maandag 21 november 2011 11:40
Spread the love

Meer dan 100 jongeren toonden hun talent. Jonge zangers, tekenaars, dansers, dj’s, fotografen, acteurs, rappers, sporters … De nieuwe buurtsporthal werd omgevormd tot een echte kinderplek waar de allerkleinsten naar verhalen konden luisteren, deelnemen aan circusworkshops, acrobatische toeren uithalen op de velcromuur, springen in het springkasteel en nog veel meer.

take down
the paywall
steun ons nu!