Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Statementz, Je mening telt, Mobile school, Jongerenrechten, Rechten van het kind, Internationale dag Rechten van het Kind -

Recht omhoog!

ANTWERPEN - Om jongeren bewust te maken dat ook zij rechten hebben, werden door de Statementz-jongeren op zaterdag 19 november om 15 uur 500 ballonnen opgelaten van op de Antwerpse Groenplaats.

maandag 21 november 2011 11:05
Spread the love

Met deze actie zetten de jongeren de Internationale Dag van de Rechten van het Kind – 20 november – extra in de verf. Want kinderrechten gelden tot de leeftijd van 18 jaar, dus die zijn er ook voor jongeren.

En jongeren, die hebben iets te zeggen! Statementz is een project van Mobile School vzw en Vormen vzw, met steun van de Vlaamse overheid. Statementz wil jongeren sensibiliseren, bewustmaken en activeren over de betekenis van jongerenrechten voor zichzelf en voor medejongeren elders in de wereld.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!