Lokaal, Antwerpen, Miss Diamant -

Antwerpen: Rani Van den Acker is 30ste Miss Diamant

ANTWERPEN - In 1980 werd in een opwelling beslist een 'Miss Diamant'-verkiezing te organiseren. Alles had plaats in het toenmalige Switel gelegen in het hart van de Diamantwijk. Het Switel - na hevige brand - is intussen afgebroken en de buurt hernieuwd. Sinds een paar jaar is de verkiezing verhuisd naar het Hilton-hotel.

dinsdag 15 november 2011 11:45
Spread the love

Enkele bekende BV’s, onder wie de voorbije missen of kandidates-Miss Diamant, zoals Veronique De Kock, Stefanie Moreel, Lindsy Dehollander, Stefanie De Vlieger, Kim Engelbosch, Inge Moerenhout (won in 1990), Vicky Versavel (won in 1994), Martine Prenen (won in 1981) …

De 18-jarige Antwerpse Rani Van den Acker won overtuigend zaterdagnacht de titel van Miss Diamant 2012. Ze zit in haar eerste jaar sociaal werk aan de Artesis Hogeschool. Haar voorkeur gaat uit naar probleemjongeren die ze weer op het rechte pad wil helpen …

Het podium kleurde helemaal Antwerps. De eerste eredame werd Stephanie Nouws (18) uit Kalmthout, en de tweede eredame is Guita Zamani (24) uit Brasschaat.

Bekijk een uitgebreide fotoreportage met 200 foto’s via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157628002304179/show/

take down
the paywall
steun ons nu!