Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Miss Maghreb 2011 -

Gyzlene Kramer-Zaroual is Miss Maghreb België-Nederland 2011

ANTWERPEN - 75 kandidates hadden zich opgegeven voor deze innoverende editie van Arabian Nights. Wie wordt Miss Maghreb België-Nederland 2011? Zondagavond 30 oktober werd bij de finale in de Zuiderkroon in Antwerpen Gyzlene Kramer-Zaroual verkozen.

woensdag 2 november 2011 13:15
Spread the love

Tijdens de finale van de verkiezing Miss Maghreb 2011, zondagavond 30 oktober in de Zuiderkroon in Antwerpen, werd Gyzlene Kramer-Zaroual verkozen. De winnares is 29, werd geboren in Oujda (Marokko) en woont in Rotterdam (NL).

Eerste eredame is Sanae Orchi, 23 jaar uit Den Bosch (NL), en tweede eredame Farah Benfatma, 21 jaar uit Brussel (B).

Voor een volledige fotoreportage van de dag: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157627897078941/show/

Nog dit: Na de Missverkiezing stond voor de deuren van de Zuiderkroon een kleine delegatie van de Nederlandse vereniging Masjid Nour uit Cuijk (Nijmegen). Zie de laatste foto. Met haar aanwezigheid wilde ze de genodigden van de feestelijke avond sensibiliseren tot een gift voor het bouwen van een nieuw moskeegebouw (An-Nour) van 2.600 vierkante meter. Bouwsom: 1.000.000 euro. Een waardig initiatief dat wij graag wilden vermelden.

take down
the paywall
steun ons nu!