Lokaal, Antwerpen -

De 75ste Boekenbeurs opent met Murga Parade

Zondagavond opende de Antwerpse Boekenbeurs de deuren voor tal van speciale genodigden. In de namiddag liep een Murga Parade door de Antwerpse straten, van het.. Letterhuis tot het Museum van Schone Kunsten.

maandag 31 oktober 2011 14:37
Spread the love

In Antwerp Expo worden de komende dagen maar liefst 832 schrijvers verwacht die hun boeken komen signeren.

De 75ste Boekenbeurs loopt tot en met vrijdag 11 november.
175.000 bezoekers worden verwacht.

Foto’s van Murga Parade en van Openingsavond via:

http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157628017903262/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!