Lokaal, Antwerpen, Cult 2060, Nadine Van de Velde, Straatfestival, Cultuurmarkt op 't Noord, Straatanimatie Manoe -

Cult 2060 op het Antwerps De Coninckplein.

Op zondag 30 oktober vond de tweede editie van het cultuurfeest Cult 2060 plaats. Tijdens dit gratis cultuurfestival op en rond het De Coninckplein kon iedereen genieten van allerlei culturele en culinaire activiteiten. Cult 2060 wil de wijk Antwerpen-Noord en zijn diverse cultureel aanbod in de kijker zetten.

maandag 31 oktober 2011 14:43
Spread the love

Het De Coninckplein werd dan ook even het culturele centrum van Antwerpen. Van 10 tot 23 uur konden cultuurliefhebbers er genieten van livemuziek, comedy, film, theater, verhalenvertellers, een cultuurmarkt en diverse culturele workshops Zo kon iedereen deze wijk op een originele manier beter leren kennen. Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!