Fundament wordt gelegd.

Vorige zaterdag zagen we constant vijfhonderd gemotiveerde mensen op het plein en wisselend een duizendtal tussen 15u en tot na 18u. Het was een startmoment met geïnteresseerden uit alle lagen van de bevolking. Het plaatselijk gezagsgetrouwe TV-station had het over 250 activisten. (Zie hier de video van ATV) (1) De tweede Occupy Antwerpen werd opgedeeld in praatgroepen en ging de inhoudelijke toer op. Zo wordt stilaan een filosofische en politieke basis gelegd van uit diverse meningen, die het fundament zijn voor de toekomst. Want Occupy-Antwerp gaat verder en roept voor zaterdag 5 november op om op 16:00uur het Theaterplein te gaan bezetten.

Nieuws, Samenleving, België, Lokaal, Antwerpen -

Occupy Antwerp: Durf ‘nee’ te zeggen!

De tweede Occupy-Antwerp op zaterdag 29 oktober werd door beduidend minder mensen bijgewoond dan de vorige. Slechts een vijftigtal actievoerders verzamelde om 15 uur rond het standbeeld van Rubens op de Groenplaats voor opnieuw een niet aangevraagde manifestatie. Ze zullen zich moeten bezinnen over de mobilisatiemogelijkheden. Deze blijven groot.

zondag 30 oktober 2011 21:24
Spread the love

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!