Verslag, Nieuws, België -

150 betogers in Brussel willen niet betalen voor bankencrisis

Zondagmiddag betoogden zo'n 150 mensen in Brussel, omdat ze vinden dat onze echte problemen niet worden aangepakt: de stijgende huurprijzen, de stijgende energiefactuur, de bijna onbetaalbare woningprijzen, alle zaken die we echt nodig hebben om een menswaardig bestaan te kunnen hebben, worden constant duurder, klinkt het.

zondag 30 oktober 2011 21:50
Spread the love

De initiatiefnemers willen de ‘vergeten crisis’ van de gewone mensen en het ‘roofkapitalisme’ aan de kaak stellen. De mening van de burger over de aanpak van de financiële crisis wordt niet gevraagd, maar hij moet wel opdraaien voor een ‘systeemcrisis waarvoor hij niet verantwoordelijk is’,  bijvoorbeeld via de overheidsgaranties voor de banken.

take down
the paywall
steun ons nu!