Verslag, Nieuws, België -

Acties tegen uitsluiting mensen-zonder-papieren van onderwijs

De Liga voor Mensenrechten, de vzw Volwassenenonderwijs van de Landelijke Bediendecentrale (LBC-NVK) en Samenlevingsopbouw Brussel trekken naar het Grondwettelijk Hof. Ze vechten de maatregel aan uit het nieuwe onderwijsdecreet die mensen-zonder-papieren uitsluit van volwassenenonderwijs. In verschillende Vlaamse steden werd actie gevoerd tegen de maatregel.

donderdag 27 oktober 2011 21:07
Spread the love

Foto’s van de actie in Leuven: klik hier

Foto’s van de actie in Brugge: klik hier

Foto’s van de actie in Antwerpen: klik hier

Ferre Wyckmans (LBC-NVK) over de aanvechting bij het Grondwettelijk Hof: klik hier

Wat als de juf? Een filmpje van volwassenonderwijs Mechelen

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!