Minder energie met digitale satellietTV

Minder energie met digitale satellietTV

woensdag 26 oktober 2011 09:48
Spread the love

Wie via satelliet naar digitale TV kijkt, kan voortaan nog meer energie besparen. Het is namelijk zo dat je met een speciale cardreader (een PCMCIA die je smartcard kan bevatten; een zogenaamde CI-module) rechtstreeks naar digitale TV kunt kijken via satelliet. Je TV-toestel moet wel heel recent zijn en DVB-S2 ondersteunen, anders sta je nog nergens. Maar mensen die overwegen om een nieuw TV-toestel aan te schaffen, kunnen vanaf heden ook (tenminste toch bij TV-Vlaanderen) een nieuwe TV aanschaffen die rechtstreeks klaar is voor digitale TV. Hierdoor moet je geen aparte decoder meer plaatsen, die bovendien voortdurend stroom aan het vreten is. Misschien toch eens nuttig om dit na te kijken, zeker voor de mensen die een eventuele omschakeling naar digitale TV overwegen, en tevens een investering wensen te doen naar een nieuw TV toestel. Het is zeker het opvolgen waard, want dit kan echt energie besparen en natuurlijk ook ruimte. Meer info over een SONY die klaar is voor deze technologie kan je hier vinden: http://www.mydigitallife.info/sony-first-bravia-hdtv-with-built-in-triple-dvb-s2-dvb-t-and-dvb-c-tuners/ http://presscentre.sony.eu/content/detail.aspx?NewsAreaId=2&ReleaseID=4759

take down
the paywall
steun ons nu!