Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Joodse gemeenschap, Shalom -

Vredesfestival ‘Shalom’ op de Groenplaats in Antwerpen

ANTWERPEN - Het ging zondag om een uniek gebeuren in België: de evangelische christenen en de Joodse gemeenschap van Antwerpen, elk met behoud van hun eigen identiteit, traden samen naar buiten met een boodschap van vrede naar het grote publiek, op straat en in de media. Een boodschap van vrede waarvan alleen God de bron is en waarheen de Bijbel de weg wijst.

maandag 24 oktober 2011 17:00
Spread the love

Het bijzondere bij dit vredesfestival was dat het voorstel om samen naar buiten te treden, afkomstig was van Joodse zijde.
De evangelische christenen mochten deze uitgestoken hand van vriendschap van de Joodse gemeenschap in Antwerpen niet onbeantwoord laten.

Bekijk een uitgebreide fotoreportage via: http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157627837997965/show/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!