Nieuws, Antwerpen, Lokaal, Palestina, Israël, Antwerpen, Shalom, Vredesfestival -

Vredesfestival Shalom in Antwerpen

ANTWERPEN - Zondag vond op de Antwerpse Groenplaats het 'Vredesfestival' plaats, aangekondigd als "een uniek gebeuren". Evangelische christenen en de Joodse gemeenschap van Antwerpen zouden samen een boodschap van vrede brengen. Het werd vooral Israëlische propaganda met scherp uithalen naar de media.

maandag 24 oktober 2011 15:05
Spread the love

In een naschrift echter werd de toon al snel gezet: “Er is een internationale propaganda waarin de waarheid wordt verdraaid, vervalst en die het woord aan Israël ontzegt om haar versie kenbaar te maken in de media” en “De wereld verwerpt Israël, wat niet anders is dan het verwerpen van de God van Israël en de vervulling van de Bijbelse profetieën (Jer 33:23-24)”.

Tussen de muziek- en dansoptredens werden speeches gehouden die alle hamerden op deze thema’s.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!