Nieuws, Antwerpen, Lokaal, Palestina, Israël, Antwerpen, Shalom, Vredesfestival -

Vredesfestival Shalom in Antwerpen

ANTWERPEN - Zondag vond op de Antwerpse Groenplaats het 'Vredesfestival' plaats, aangekondigd als "een uniek gebeuren". Evangelische christenen en de Joodse gemeenschap van Antwerpen zouden samen een boodschap van vrede brengen. Het werd vooral Israëlische propaganda met scherp uithalen naar de media.

maandag 24 oktober 2011 15:05
Spread the love

In een naschrift echter werd de toon al snel gezet: “Er is een internationale propaganda waarin de waarheid wordt verdraaid, vervalst en die het woord aan Israël ontzegt om haar versie kenbaar te maken in de media” en “De wereld verwerpt Israël, wat niet anders is dan het verwerpen van de God van Israël en de vervulling van de Bijbelse profetieën (Jer 33:23-24)”.

Tussen de muziek- en dansoptredens werden speeches gehouden die alle hamerden op deze thema’s.

take down
the paywall
steun ons nu!