Nieuws, Radio Mukambo -

Radio Mukambo 33

Deze week krijgen we een extra lange aflevering met eerst drie kwartier nieuwe muziek van Nation Beat uit Brazilië/Brooklyn, de Algerijnse zanger Abdelli en Omar Souleyman, de vader van de turbodabke uit Syrië.

maandag 24 oktober 2011 23:23
Spread the love


doc

Deze week krijgen we een extra lange aflevering met eerst drie kwartier nieuwe muziek van Nation Beat uit Brazilië/Brooklyn, de Algerijnse zanger Abdelli en Omar Souleyman, de vader van de turbodabke uit Syrië. We kondigen concerten aan van DJ Tudo en Chico Correa in het kader van europalia.brasil en een dubbelconcert op donderdag in De Roma met de Garifunazanger Aurelio Martinez (Guatemala) en Fatoumata Diawara (Mali). In de tweede helft van het programma geeft de Malinese schone uit Parijs tekst en uitleg bij haar debuutalbum ‘Fatou’.

 

CD van de week: Nation Beat – Growing Stone

Tracklist:

 • Abdelli – Awal
 • Cacique 97 – Jorge de Capadocia
 • Nation Beat – Puxa O Boi
 • DJ Tudo e Sua Gente De Todo Lugar – Baque Forte
 • Chico Correa & Pocket Band – Mixtape
 • Omar Souleyman – Wakhali (Empty)
 • Nation Beat – Hook and Sling
 • Aurelio Martinez ft. Youssou N’Dour – Lubara Wanwa
 • Fatoumata Diawara – Kanou
 • Fatoumata Diawara – Nayan
 • Fatoumata Diawara – Sowa
 • Fatoumata Diawara – Mousso
 • Fatoumata Diawara – Boloko
 • Fatoumata Diawara – Clandestin
 • Fatoumata Diawara – Bissa
 • Fatoumata Diawara – Bakonoba

take down
the paywall
steun ons nu!