Nieuws, Lokaal, Democratie, Burgerparticipatie, Antwerpen, Antwerp, Basisdemocratie, Occupy Antwerp -

Occupy Antwerp

ANTWERPEN - De oproep op Facebook luidde: ”Breng je camcorder, gsm, fluitjes, gitaar, ballonnen, stuk krijt, clownkostuums, goed humeur, een stuk karton met je boodschap voor de wereld, een stift en papier, een vuilniszakje of plastic zak voor je afval, …ps: breng aub geen luidsprekers, versterkte muziek, drugs, graffiti en stokken mee!"

maandag 24 oktober 2011 16:35
Spread the love

Op de Groenplaats in Antwerpen houden zo’n 500 burgers een volksvergadering. Wereldwijd ontwaken gewone mensen en ontdekken dat tijdens hun slaap hun huis is leeggeroofd.

Bring me to your leader

De goegemeente heeft het moeilijk met de beweging. De politie wil een verantwoordelijke.

Op een Occupy Antwerp-Facebookpagina staat: “Het dringt blijkbaar moeilijk door bij de mensen dat IEDEREEN uit zichzelf aanwezig moet willen zijn en verantwoordelijk is voor zijn eigen keuzes, vragen, wensen, daden. Al die bewegingen, organisaties, vakbonden, … we zien jullie graag zaterdag, maar zelf hebben wij hier geen boodschap aan, hier zijn geen leiders en verkozenen. Wij zijn het volk.”

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!